您的位置:外語教育網 > 學位英語 > 試題中心 > 歷年真題 > 正文

2015年11月7日北京學位英語真題答案及試題點評(網校完整版)

2015-11-09 17:45   來源:外語教育網       我要糾錯 | 打印 | 收藏 | | |
  Passage 1

Jim Thorpe was a Native American. He was born in 1888 in an Indian Territory(印弟安人保護區)that is now Oklahoma. Like most Native American children then, he liked to fish, hunt, swim, and play games outdoors. (76)He was healthy and he had very little formal education. In 1950, Jim Thorpe was named the greatest American football player. He was also an Olympic gold medal winner. But Thorpe had many tragedies in his life.

Jim had a twin brother who died when he was nine years old. By the time he was 16, his mother and father were also dead. Jim then went to a special school in Pennsylvania for Native American children. There, he learned to read and write and also began to play sports. Jim was poor, so he left school for two years to earn some money. During this time, he played on a baseball team. (77)The team paid him $15 a week. Soon he returned to school to complete his education. Jim was a star athlete(運動員)in several sports, including baseball, running, and football. He won many awards for his athletic ability, mainly for football. In many games, he scored all or most of the points for his team.

In 1912, when Jim Thorpe was 24 years old, he became part of the U.S. Olympic team. He competed in two very difficult events: the pentathlon and the decathlon. Both require great ability and strength. The pentathlon has five track and field events, including the long jump and the 1,500-meter race. The decathlon has ten track and field events, with running, jumping, and throwing contests.

People thought it was impossible for an athlete to compete in both the pentathlon and the decathlon. So everyone was surprised when Thorpe won gold medals in both events. When the King of Sweden presented Thorpe with his two gold medals, he said, “Sir, you are the greatest athlete in the world” Thorpe was a simple and honest man. He just answered, "Thanks, King."

1. From the passage we learn that Jim Thorpe was born in ____.

A. India B. Pennsylvania C. Oklahoma D. Sweden

2. According to the passage, most American Indian children loved all the following EXCEPT ____.

A. fishing B. hunting C. swimming D. singing

3. Jim Thorpe started to play sports ____.

A. before he was nine years old B. when he was 16 years old

C. when he was 24 years old D. before his parents passed away

4. The word decathlon in Paragraph 3 probably means ____.

A. jumping B. five track and field events

C. throwing D. ten track and field events

5. Which of the following is NOT TRUE?

A. In 1912, Thorpe went back to finish his college education.

B. Thorpe won two gold medals in the 1912 Olympic Games.

C. Thorpe once played on a baseball team for money.

D. In 1950, Thorpe was named the greatest American football player.

Passage 2

It can be really frustrating(使人沮喪的)for an overweight person to go to a gym and work out with a positive attitude. All one has to do is walk by almost any nice gym and notice all the healthy, sweating, "skinny" members. Sometimes they stare at those of us who are, well, zaftig. It is easy to see the judgment behind their eyes. Who wants to put up with that?

Many people are self-conscious of their bodies and feel isolated when joining workout classes of while exercising, especially if they are larger than most of the others in the group. Now the fitness industry is finally paying attention. Popular gyms are catering(迎合)to overweight and weight conscious customers by dedicating areas where the "skinny" people are not allowed.

There are even gyms or programs that require members to be at least 50 pounds overweight to participate.

Trainers recommend functional fitness as a practical goal, rather than six-pack abs(六塊腹?。? (78)They often use text messages to stay in touch with customers.

Often at these specialized gyms, the trainers are overweight themselves, or working on their own weight goals, and this can help those people with anxiety caused by poor body image. The equipment has been designed for use by larger people. Wider seats, more cushioning, no mirrors ,and tinted(有色的)windows for privacy, are all important changes.

(79) Hopefully these types of gyms will successfully grow in numbers in the future. The idea is a very simple and potentially popular one. If it helps those of us who are bigger exercise more and improve our fitness level, it's a step in the right direction.

6. The word zaftig in Paragraph 1 is closest in meaning to ____.

A. fat B. healthy C. friendly D. polite

7. We can infer from the first two paragraphs that ____.

A. most large gym chains really don't want members to show up frequently

B. overweight people are often frustrated and pushed away by traditional gym industry

C. regular gyms don't accept overweight people to participate in their programs

D. overweight people have to pay extra to work out in a gym

8. What is the training goal in the gyms catering to overweight members?

A. To achieve functional fitness. B. To build six-pack abs.

C. To look like a fitness model. D To be able to run long distances.

9. As for the gyms catering to overweight members, which of the following statements is NOT TRUE?

A. The machines are designed for larger people.

B. Tinted windows are used to ensure extra privacy.

C. There are large mirrors on the walls.

D. The training goals are more realistic.

10. Which of the following is the title for the passage?

A. Improving Women's Self-confidence through exercises

B.The traditional Gym Industry Is Losing Its Customers

C.The fitness Industry is looking for New Directions

D.Specialized Gyms Disigned for Overweight People

Passage 3

Since its founding in 1948, McDonald's has grown from a family burger(漢堡包)stand to a global fast-food chain, with more than 30,000 locations in 118 countries.

With 58 million daily customers worldwide, McDonald’s is now so ubiquitous around the globe that The Economist publishes a global ranking of currencies' purchasing power based on the prices charged at the local McDonald’s, called the Big Mac Index(巨無霸指數).That’s not to say that every nation carries the same menu items: choices vary widely depending on location. Some Asian locations serve fried shrimp in a Big Mac roll, while McDonald’s in India doesn’t serve beef at all, relying instead on burgers made from vegetables, rice and beans.

Not everyone in the world has been happy to greet Ronald McDonald when he moves to town. Many see McDonald's as a symbol of American economic and cultural chauvinism(沙文主義), and European nations in particular have viewed American-style fast food as an insult to their national food. A French farmer, Jose Bove, became something of a national hero in 1999 after he and a group of people destroyed a McDonald's under construction to protest globalization and "bad food." The next year, a bomb exploded in a French McDonald’s, killing a 27-year-old employee. (76) No one claimed responsibility.

But regardless of whether you like their food or their policies, McDonald’s is still widely seen as one of the true pioneers of peaceful globalization.

11. According to the passage, which of the following statements is NOT TRUE.

A. McDonald's was founded in 1948.

B. McDonald’s has opened its restaurants in every city of the world.

C. McDonald’s has over 30,000 locations in the world now.

D. McDonald’s was very small in scale in the beginning.

12. The word ubiquitous in Paragraph 2 is most likely to mean ____.

A. very crowded B. very dean

C. existing everywhere D. occurring frequently

13. From Paragraph 2, we can conclude that ____.

A. McDonald’s designs its menu to suit the local people

B. millions of young adults got their first job with McDonald’s

C. the McDonald’s menu sticks to old-fashioned favorites such as the Big Mac

D. the low prices McDonald’s bring tens of millions of people through its doors every day

14. What did Jose Bove and his people do in 1999 to protest against McDonald's?

A. They organized a strike.

B. They protested outside a McDonald’s.

C. They refused to go to a newly-built McDonald’s.

D. They destroyed a McDonald’s under construction.

15. In ____, an employee died in a fatal bomb attack on a McDonald’s restaurant in France.

A. 1998 B. 1999 C. 2000 D. 2001

【參考答案】CDBDA

【參考答案】ABACD

【參考答案】BCADC

【試題點評】在我們整體的閱讀當中,所需要具備的一個最重要的能力就是如何去看到題目之后,定準了位,并且找到那個我們真正應該找到的位置,在四個選項當中去找意思的原文最匹配的選項。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班閱讀理解部分有重點講解,在沖刺串講班閱讀理解部分也均有涉及。

二、詞匯用法和語法結構

16. When Bill came in, I ____ with my friends.

A. will talk B. talk C. was talking D. have talked

【參考答案】C

【試題點評】本題考查時態語態。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第05講、第06講動詞的時態和語態有重點講解,在沖刺串講班語法第01講也有涉及。

17. John made her ____ him everything about her plan for the trip.

A. to tell B. tell C. told D. tells

【參考答案】B

【試題點評】本題考查動詞的固定用法。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第15講到第21講必考詞組、詞匯講解部分有重點講解。

18. Lucy goes to school by bike every day, ____ she?

A. does B. doesn't C. is D. isn't

【參考答案】B

【試題點評】本題考查反義疑問句的一致關系。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第20講一致關系有重點講解。

19. I can help ____ whether we should go without raincoats.

A. wonder B. to wonder C. wondering D. wondered

【參考答案】C

【試題點評】本題考查動詞的固定用法。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第15講到第21講必考詞組、詞匯講解部分有重點講解。

20. Never in her life ____ in such an important party, where she saw so many pop stars.

A. Lisa took part B. did Lisa take part

C. Lisa was taken part D. was Lisa taken part

【參考答案】B

【試題點評】本題考查倒裝語序。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第21講強調和倒裝有重點講解,在沖刺串講班語法第08講也有涉及。

21. The young man, ____ met us at the station yesterday, will show us around the campus this morning.

A. who B. that C. which D. whose

【參考答案】A

【試題點評】本題考查同位語從句。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第16、17講名詞性從句有重點講解,在沖刺串講班語法第05講也有涉及。

22. I am not sure whether New York is ____ biggest city in-world or not.

A. a; a B. a; the C. the; the D. the; a

【參考答案】C

【試題點評】本題考查形容詞最高級的用法。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第02、03講形容詞和副詞有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

23. Believe it or not, Mike runs ____ than all the other boys in his class.

A. fast B. faster C. fastest D. more fast

【參考答案】B

【試題點評】本題考查副詞的比較級。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第02、03講形容詞和副詞有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

24. They left London for New York ____ the morning of September 10.

A in B. on C. at D. of

【參考答案】B

【試題點評】本題考查介詞的用法。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

25. Jim can go to school today ____ his illness.

A. in spite of B. in front of C. because of D. far from

【參考答案】C

【試題點評】本題考查狀語從句連接詞。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第14、15講狀語從句有重點講解,在沖刺串講班語法第04講也有涉及。

26. With the____ of a computer, one can do what was impossible in the past.

A. age B. air C. aid D. aim

【參考答案】C

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

27. I immediately ____ Luke's father from the crowd because they two looked like each other so much.

A. researched B. recognized C. reported D. reduced

【參考答案】B

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

28. A friendly relationship between two countries is often based on____ respect, trust and understanding.

A. lovely B. mutual C. bold D. strict

【參考答案】B

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

29. Mr. Brown isn't in the office now, but you can ____ a message for him.

A. give B. hand C. tell D. leave

【參考答案】D

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

30. The boy gave an exciting ____ of his adventure son the island, which attracted a large audience.

A. opinion B. idea C. account D. appearance

【參考答案】C

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

31. Get in the car. There's enough ____ for you.

A. room B. seat C. spot D. area

【參考答案】A

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

32. His face looks ____ but I can't remember where I met him.

A. alike B. familiar C. like D. similar

【參考答案】B

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

33. We must make ____ our minds where to go for our vacation this winter.

A. out B. up C. for D. in

【參考答案】B

【試題點評】本題考查動詞固定搭配的辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯 第15講到第21講必考詞組、詞匯講解部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

34. China is rich in natural resources, but they are not evenly ____.

A. dismissed B. contributed C. disturbed D. distributed

【參考答案】D

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

35. Taken in time, the medicine can be quite ____.

A. effective B. affected C. efficient D. sufficient

【參考答案】A

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

36. The ____ edition of the dictionary is far better than the previous ones.

A. late B. lately C. latest D. lasting

【參考答案】C

【試題點評】本題考查詞匯辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

37. Big waves turned ____ the boat, causing many people to fall into water.

A. up B. down C. in D. over

【參考答案】D

【試題點評】本題考查動詞固定搭配的辨析。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯 第15講到第21講必考詞組、詞匯講解部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

38. On reaching home I discovered that I ____ my keys at the office.

A. left B. have left C. was left D. had left

【參考答案】D

【試題點評】本題考查時態語態。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第05講、第06講動詞的時態和語態有重點講解,在沖刺串講班語法第01講也有涉及。

39. By the time she leaves the stage next month, she ____ for sixty years.

A. will have performed B. has performed

C. will be performing D. will perform

【參考答案】A

【試題點評】本題考查時態語態。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第05講、第06講動詞的時態和語態有重點講解,在沖刺串講班語法第01講也有涉及。

40. I appreciated ____ to your school to give a lecture.

A. to be invited B. to have invited

C. having invited D. being invited

【參考答案】D

【試題點評】本題考查動詞的用法。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的詞匯第1講到第14講詞匯部分有重點講解,在沖刺串講班詞匯部分也有涉及。

41. ____, follow the directions on the bottle carefully.

A. When taken drugs B. When taking drugs

C. When one takes drugs D. When to take drugs

【參考答案】B

【試題點評】本題考查狀語從句。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第14、15講狀語從句有重點講解,在沖刺串講班語法第04講也有涉及。

42. Mr. Smith____ be in the bookstore because I saw him in his office a moment ago.

A. must not B. can't C. may not D. needn't

【參考答案】B

【試題點評】本題考查情態動詞。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第04講情態動詞有重點講解,在沖刺串講班語法第02講也有涉及。

43. The plants would have grown all right if she ____ them properly.

A. had watered B. watered

C. has watered D. waters

【參考答案】A

【試題點評】本題考查虛擬語氣。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第21講強調和倒裝有重點講解,在沖刺串講班語法第08講也有涉及。

44. All the evidence pointed to the conclusion ____ he was guilty.

A. which B. that C. as D. so

【參考答案】B

【試題點評】本題考查定語從句。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第18、19講定語從句有重點講解,在沖刺串講班語法第06講也有涉及。

45. ____ she likes the present is not clear to me.

A. If B. What C. Which D. Whether

【參考答案】D

【試題點評】本題考查名詞性從句。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班詞匯用法和語法結構語法部分的語法第16、17講名詞性從句有重點講解,在沖刺串講班語法第05講也有涉及。

三、挑錯

46. Fred, together with his friends, are planning a trip to the beach at the vacation.

A B C D

【參考答案】B

【試題點評】本題考查一致關系。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第02講有重點講解。

47. Reading the novel, he returned to the library and borrowed another one.

A B C D

【參考答案】A

【試題點評】本題考查非謂語動詞。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第04講有重點講解。

48. I don't feel like going out now: I'm not used to have a walk after dark.

A B C D

【參考答案】C

【試題點評】本題考查非謂語動詞。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第04講有重點講解。

49. I don't know what was happened to him when he went home alone.

A B C D

【參考答案】B

【試題點評】本題考查動詞時態語態。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第03講有重點講解。

50.We think that impossible for them to work out those math problems within such a short time.

A B C D

【參考答案】A

【試題點評】本題考查從句常見錯誤。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第05講有重點講解。

51. It is very important for the strong man to know that whatever strong he is he cannot be the strongest.

A B C D

【參考答案】D

【試題點評】本題考查從句常見錯誤。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第05講有重點講解。

52. I'm still unable to make myself understand in the discussion which worries me a lot.

A B C D

【參考答案】C

【試題點評】本題考查非謂語動詞常見錯誤。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第04講有重點講解。

53. Though Dick is five years old this coming week, but he is still unable to speak.

A B C D

【參考答案】B

【試題點評】本題考查并列結構常見錯誤。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第05講有重點講解。

54. The more learned a man is, and more modest he usually is.

A B C D

【參考答案】C

【試題點評】本題考查并列結構常見錯誤。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第05講有重點講解。

55. The reason I cannot go with you is because I am really busy.

A B C D

【參考答案】C

【試題點評】本題考查從句常見錯誤設。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班挑錯部分第05講有重點講解。

四、完形填空

Some people think of life as a game. There are similarities between life and games: both can be played, both have rules, and both turn out winners and losers. There are differences __56__ the two, however. Games make you __57__ away from life; the more you play, the less you pay __58__ to the more important things in life.

In life, you get only one chance to play. When your life is over, the game is over. Life is not a game. Life is the __59__ thing. Life is unpredictable(不能預測的); you can play it right and still __60__.Life is not always fair; one wrong move or one bad choice may __61__ too many such moves or choices in life. Take a chance with your life and it could be the last chance you get. Life isn't always fun, but it can be if you decide to make it that __62__.

__63__, the advice is "Enjoy your life; take risks, but don't engage __64__ risky behavior." Think __65__ the things you do and the things you shouldn't do. Don’t play with your life in the following points.

Don't play with your safety. Don't ignore proven safety measures. Safety measures and safety equipment have one purpose: to __66__ you safe. _67__ your seat belt when you drive a car; wear a helmet(頭盔)when you __68__ a motorcycle. Your safety is in your __69__.

Don't play with money. You can make your money _70__ or you can throw it all away. Don't pay with a credit card if you don't have the money to pay __71__ the bill when it comes. Save some of your money. Think twice before __72__ a purchase, no matter how __73__ it is. Skip (省去) the cup of coffee or the can of soda each day, and save the money you would have spent. In just a few years, you will have saved thousands of dollars. Save more, and you'll have more. The habits you __74__ today will affect you financially for the rest of your life. Learn how to __75__ your money.

56. A. beyond B. besides C. between D. among

57. A. engage B. turn C. change D. think

58. A. attention B. resistance C. importance D. vacation

59. A. proud B. short C. false D. real

60. A. lose B. succeed C. pass D. earn

61. A. awake B. permit C. cause D. arise

62. A. energy B. trip C. hope D. way

63. A. Besides B. Thus C. Also D. But

64. A. at B. out C. in D. to

65. A. about B. with C. beside D. down

66. A. turn B. keep C. gain D. reach

67. A. fasten B. prevent C. pretest D. resist

68. A. get B. sit C. move D. ride

69. A. gloves B. areas C. hands D. sights

70. A. intend B. shorten C. grasp D. grow

71. A. at B. for C. with D. out

72. A. make B. take C. making D. taking

73. A. small B. short C. high D. big

74. A. develop B. extend C. instruction D. offend

75. A. promote B. manage C. consider D. overlook

【參考答案】56. C 57. B 58. A 59. D 60. A 61. C 62. D 63. B 64. C 65. A 66. B 67. A 68. D 69. C 70. D 71. B 72. C 73. A 74. A 75. B

【試題點評】完型填空為了測試考生實際應用英語的能力和語感。具體說來,是從語篇的角度綜合測試考生的閱讀理解能力、詞匯的掌握和對英語習慣用語的熟悉程度、以及語法規則的靈活運用。這部分大家一定要注重思路和尋找線索能力的訓練,一般做題的基本思路是,根據已知信息去填空,根據空前后的線索來選擇填什么。比方說,題目讓考生填主句的內容,那么從句中就會有相應的說明。題目讓考生填動詞,原文常常在別的地方出現這個動詞的同義詞。那么如何判斷呢?首先根據需要填寫動詞后面出現的賓語,找到有同一賓語的句子,該句中的動詞就是所需填寫詞的同義詞。具體相關知識點和解題思路在外語教育網完形填空部分有重點講解,在沖刺串講班完形填空中也有所涉及。

五、翻譯

Section A 英譯漢

76. He was healthy and strong, but he had very little formal education.

【參考答案】他健康且強壯,但是卻幾乎沒受過正規教育。

77. The team paid him only $15 a week.

【參考答案】這個團隊只支付他每周15美元。

78. No one claimed responsibility.

【參考答案】沒有人承擔責任。

79. They often use text messages to stay in touch with customers.

【參考答案】他們經常使用短信和顧客保持聯系。

80. Hopefully these types of gyms will successfully grow in numbers in the future.

【參考答案】這些類型的健身房很有希望在未來成功的大量增加。

【試題點評】翻譯試題由兩部分組成。本部分是英譯漢,要求考生把前面閱讀理解文章中畫線的五個句子譯成中文,要求譯文達意,無重大語言錯誤。主要考核學生詞匯、語法、句型等方面綜合運用語言的能力。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班漢譯英部分講有重點講解。

Section B 漢譯英

【參考答案】

81.請帶把雨傘以防下雨。

【參考答案】Please bring an umbrella in case it rains.

82.你應該聽老師的話。

【參考答案】You should listen to the teacher.

83.湯姆每天下午打籃球。

【參考答案】Tom plays basketball every afternoon.

84.足球是一項培養孩子跟別人合作的運動。

【參考答案】Football is a sport that develops the cooperation between children and others.

85.同學們都在忙著準備考試。

【參考答案】The students are busy preparing for the exam.

【試題點評】翻譯試題由兩部分組成。本部分為漢譯英,要求考生把五個難度適中的中文句子譯成英文,要求譯文達意,無重大語言錯誤。翻譯部分主要考核學生詞匯、語法、句型等方面綜合運用語言的能力。具體相關知識點和解題思路在外語教育網學位英語基礎學習班英譯漢部分講有重點講解。

相關資訊:
網站導航:
 四六級 指南 動態 經驗 試題 資料  托福 指南 動態 經驗 留學 備考
 雅思 指南 動態 機經 經驗 輔導  公共英語 指南 動態 備考 試題 輔導
 日語 就業 輔導 留學 考試 報考  法語 資料 文化 考試 留學 輔導
 韓語 入門 口語 閱讀 留學 文化  西語 輔導 資料 考試 留學 風采
全科套餐
450元/門
超值優惠套餐=基礎學習班+沖刺串講班(部分地區另包含真題精講班或習題精講班) 85/95課時
實驗班
1200元/門
含套餐全部課程及服務,當期考試不過,按協議退費。 85/95課時
精品班
800元/門
含套餐全部課程及服務,當期考試不過,按協議下期學費減半。 85/95課時
基礎學習班
350元/門
緊扣教材大綱,逐章系統講解
課時數:70課時
沖刺串講班
200元/門
梳理重要考點,預測命題方向
課時數:15課時
真題精講班
100元/門
精講歷年真題,直擊命題精髓
課時數:10課時
習題精講班
100元/門
精講典型習題,提高應考能力
課時數:10課時

網校介紹

更多>>

外語教育網(www.3434662.live)是北京東大正??萍加邢薰荆–DEL)旗下一家大型外語遠程教育網站,正??萍汲闪⒂?005年7月,是國內超大型外語遠程教育基地,上榜“北京優質教育資源榜”--“百萬讀者推崇的網絡教育機構”。


公司憑借雄厚的師資力量、先進的網絡視頻多媒體課件技術、嚴謹細致的教學作風、靈活多樣的教學方式,為學員提供完整、優化的外語課程,既打破了傳統面授的諸多限制,發揮了網絡教育的優勢,也兼顧面授的答疑與互動特點,為我國培養了大量優秀的外語人才。


為了滿足學員學習不同語種、不同階段的學習需求,網站開設了包括考試英語、行業英語、實用口語以及小語種在內的百余門語言學習課程,涵蓋英語、日語、韓語、俄語、德語、法語、西班牙語、意大利語、阿拉伯語等主要語種,供學員自由選擇。此外,網站還擁有各類外語專業信息和考試信息20余萬條,是廣大學員了解外語類考試最新政策、動態及參加各語種培訓的優質網站。


北京東大正??萍加邢薰境闪⒂?000年,是一家具備網絡教育資質、經教育部批準開展遠程教育的專業公司,為北京市高新技術企業、中國十大教育集團、聯合國教科文組織技術與職業教育培訓在中國的唯一試點項目。


公司下屬13家行業遠程教育網站,業務涵蓋了會計、法律、醫學、建設、自考、成考、考研、中小學、外語、信息技術、漢語言教學等諸多領域,擁有辦公面積8000多平米,員工近千人,公司年招生規模達270萬人。由于正保遠程教育(China Distance Education Holdings Ltd., CDEL)在中國互聯網遠程教育行業內的絕對優勢和強大影響力,正保教育模式一直被廣大投資人所追捧。2008年7月30日,公司在美國紐約證券交易所正式掛牌上市(股票交易代碼:DL),是2008年唯一一家在美國紐交所上市的專業從事互聯網遠程教育的中國企業。


精彩推薦

版權聲明
   1、凡本網注明 “來源:外語教育網”的所有作品,版權均屬外語教育網所有,未經本網授權不得轉載、鏈接、轉貼或以其他方式使用;已經本網授權的,應在授權范圍內使用,且必須注明“來源:外語教育網”。違反上述聲明者,本網將追究其法律責任。
  2、本網部分資料為網上搜集轉載,均盡力標明作者和出處。對于本網刊載作品涉及版權等問題的,請作者與本網站聯系,本網站核實確認后會盡快予以處理。
  本網轉載之作品,并不意味著認同該作品的觀點或真實性。如其他媒體、網站或個人轉載使用,請與著作權人聯系,并自負法律責任。
  3、本網站歡迎積極投稿
  4、聯系方式:
編輯信箱:[email protected]
電話:010-82319999-2371
球探体育网球比分 陕西福利*快乐十分 股票配资都是诈骗 河北彩票快三开奖结果 在线配资皆赞天牛宝 江苏体彩十一选五一定牛 贵州十一选五胆拖投注法 宁夏11选五走势图前三 福彩3d开机号100-彩吧 pk10注册 广东36选7中奖规则及奖金